Om Oss

Ditt nya kök förverkligas

Om köksrenovering i Täby

Vi är ett team som har jobbat med kök och renoveringar under lång tid. Alla har vi våra specialiteter och när vi lägger ihop allting så får du den allra bästa köksrenoveringen som finns. Framför allt så kan du lita på att jobbet blir väl utfört, vi är kända för att alltid hålla en hög kvalitet.

Att renovera ett kök är ett stort projekt och vi vill att du ska bli riktigt nöjd. Med god kommunikation och kompetenta medarbetare så är detta mer än möjligt. om du har några frågor före, efter eller under projektets gång så kan du alltid kontakta oss. Vi står till tjänst och ser till att svara på alla dina förfrågningar.

Vårt härliga team har stor erfarenhet av olika sorters kök, både stora och små. Det finns få saker vi inte redan träffat på, och vi är redo för det mesta. Tillsammans ser vi till att du får dina drömmars kök, det ska bli precis som du vill ha det.

Om du inte är riktigt säker på hur du ska kunna uppfylla dina drömmar så kan vi visa dig flera olika lösningar innan du slutligen bestämmer dig. Resten tar vi hand om, så att du slutligen kan börja använda ditt nya kök.
Det kan löna sig att satsa på kvalitet i köket, rummets natur är sådan att saker och ting lätt slits. Med ett bra kök så kan man klara sig i många år utan att behöva fundera på ytterligare en renovering.

Vad Våra Kunder Säger

Höll vad de lovade. Arbetade snabbt och proffsigt. Väldigt nöjda med resultatet. Även bra på att kommunicera innan arbetet, så vi fick snabb feedback på frågor och vad som gällde inför arbetet. Micaela B

Det är andra gången vi köper tjänster av Köksspecialisten. Första gången gjorde de en köksrenovering (planering, kakling, insättning av nya maskiner). Det vi uppskattar är deras noggrannhet. Jessica Chandler

Vi anlitade köksspecialisten för en helrenovering av vår lägenhet som inkluderade: Golvläggning i hela lägenheten, Målning av hela lägenheten, Rivning av väggar, Installation av komplett nytt kök. Jonas T

Partners till Köksrenovering i Täby